Novi Flyer 8 SUNdeck i SPACEdeck stižu u rujnu 2022.

S ponosom najavljujemo da Beneteau lansira novu verziju već popularnog Flyera 8, u varijantama SUNdeck i SPACEdeck. Brodovi će premijerno biti predstavljeni na Southampton International Boat Showu (16. – 25. rujna 2022.) i Salone Nautico u Genovi (22. – 27. rujna 2022.). U nastavku pročitajte više detalja.

Novi Flyer 8 je udobniji, modernijeg i istaknutijeg dizajna te nudi brojne nove značajke. S poboljšanom ergonomijom i stilom, ovaj dnevni brod će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Savršen je za stvaranje ljetnih uspomena s Vašom obitelji i prijateljima, bilo da ispijate pića uz zalazak sunca ili plivate, ronite ili se odlučite okušati u nekim vodenim sportovima.

Michael Guinet, voditelj odjela motornih brodova s izvanbrodskim motorom u BENETEAU-u, izrazio je svoje uzbuđenje zbog novog predstavljanja, “Željeli smo učiniti više i ponuditi prekrasan u upadljiv brod s izvanbrodskim motorom. Zajedno s Andreani Design timom, napravili smo od Flyera 8 puno više od broda za zabavu na moru. Sada se ističe kao prekrasan, energičan brod.”

Najbolji spoj elegancije i zabave

Dvije verzije, unatoč svojim razlikama, imaju nekoliko važnih sličnosti. Paluba je duža, što olakšava kretanje po brodu, a brojni sitni detalji (na primjer, crne pramčane ograde), čine novi Flyer 8 elegantnijim od prošle verzije. Kao i uvijek, Beneteau u izradi ovog moćnog sportskog i modernog broda koristi kvalitetne materijale i preciznu izradu.

Modularnost Flyera 8

Na Flyeru 8 jedno je sigurno: sve možete prilagoditi svojim potrebama. Na primjer, krmena klupa pretvara se u sunčalište, a uz to se na lijevoj i desnoj strani nalaze dvije sklopive klupe. Štoviše, sjedala za skipera i co-skipera brzo se i lako zakreću i pretvaraju time postaju dio sjedišta u kokpitu za do 6 članova posade. Kako bi se osigurao lakši pristup brodu, iza motora su dvije platforme za plivanje i prostor je potpuno prazan. Uz to, kada se želite opustiti i upiti malo sunca, krmena klupa pretvara se u sunčalište.

Brod idealan za sve

Dvije verzije Flyera 8 s dodatnim značajkama čine ih vrlo prilagodljivima za gotovo svaku namjenu. Na primjer, verzija SUNdeck ima kabinu za noćenje. S druge strane, ako uživate u ribolovu i vodenim sportovima, svidjet će vam se otvorena paluba na verziji SPACEdeck, a krmenu klupu ćete zamijeniti ribolovnom postajom. Ta postaja uključuje i sklopivu klupu, bunar za živi mamac, 2 pretinca za odlaganje i 4 dodatna držača štapova.

Ako ste ljubitelj surfanja, možete plovilo opremiti krmenim lukom za vuču koji je idealan za skijanje na vodi i ostale oblike vodenih sportova.

Naravno, obje su verzije snažne i imaju stabilnu kontrolu pri maksimalnim brzinama od 40 čvorova. Čvrsti T-Top krova štiti Vas od svih vremenskih uvjeta.

Seasnapps za pametniji brod

Novi Flyer 8 se pridružuje novoj generaciji pametnih plovila sa sustavom BENETEAU Seanapps. Sve što vam treba je Vaš pametni telefon i imat ćete detaljan uvid u stanje baterije, razine goriva ili vode u spremniku, raspored održavanja i drugo. Osim toga, možete ga koristiti i za planiranje ruta i provjeru navigacije. Zvuči nevjerojatno, zar ne?

Flyer 8 SUNdeck

Flyer 8 SUNdeck kombinira sve inovacije iz najnovijih Flyera. Na primjer, veliki Smart Walkaround iznimno olakšava pristup prostranoj pramčanoj palubi i sunčalištu s prilagodljivim naslonima. Ako na T-Top pričvrstite sjenilo, posada može tamo odmarati cijeli dan!

Flyer 8 SUNdeck je izvanredan svestrani brod. Dane možete provesti sunčajući se na dva odvojena sunčališta, a upravo to ga razlikuje od svih drugih brodova ove veličine. Nakon zalaska sunca možete se udobno smjestiti u prostranoj kabini s velikim ležajem i mnoštvom otvora i prozora. Postoji i odvojeni zahod s otvorom za ventilaciju. Flyer 8 također ima i kuhinju kojoj se može pristupiti iznutra i izvana.

Sve u svemu, Flyer 8 SUNdeck je pravi obiteljski brod, savršen za aktivnosti kojima ćete htjeti ispuniti svoje slobodno vrijeme.

Flyer 8 SPACEdeck

Flyer 8 SPACEdeck je nevjerojatan brod za sve ljubitelje ribolova i sporta koji vole jednodnevne izlete s prijateljima. Ravna i praktična paluba omogućuje iznimnu udobnost i iskoristivost prostora na brodu. Još jedna velika značajka su  niže pramčane ograde. To omogućuje lakši pristup moru. Ako tražite skakaonicu, razveselit će vas veliko spremište za sidro. Štoviše, možete uživati u pogledu na more, zahvaljujući rotirajućim naslonima. Pametnim dizajnom prednjeg salona, on se lako pretvara u opuštajući prostor za sunčanje.

SPACEdeck verzija ima i kabinu, sa zahodom i hladnjakom. Ipak, mali krevet je taman prave veličine za dijete.

Svjetska premijera

Svjetska premijera novog Flyera 8 SPACEdeck bit će na Southampton International Boat Showu, od 16. do 25. rujna 2022. Zatim će premijerno biti predstavljen i Flyer 8 SUNdeck, nekoliko dana kasnije na Salone Nautico u Genovi, od 22. do 27. rujna 2022.

Obje verzije bit će izložene u Grand Pavoisu u La Rochelleu (27. rujna – 2. listopada 2022.).

Kako biste saznali više o novom Flyeru 8, obratite se svom pouzdanom lokalnom Beneteau zastupniku za Hrvatsku, Nautika Centar Nava. Kontaktirajte nas putem sales@navaboats.com, nazovite nas (+385 21 407703) ili ispunite obrazac za kontakt u nastavku.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA