Nagrada za Grand Trawler 62 – European Powerboat za 2022.

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da je prestižna nagrada European Powerboat Awards ove godine pripala Grand Trawleru 62. Ovaj motorni brod elitne klase sada je prepoznat kao najbolji European Powerboat za 2022. godinu.

Kako bi dizajnirali Grand Trawler 62, Beneteau grupa pomaknula je granice uspješnog, prostranog i praktičnog Swift Trawlera i dodala malo luksuza i bezvremenskog dizajna. Štoviše, interijer i palubu ovog iznimnog kruzera za velike udaljenosti dizajnirao je Massimo Gino iz Nauta Designa. Jahta je udobna i  vrhunskih plovidbenih performansi . Zato, ne treba čuditi da je ovaj kruzer pobijedio u svojoj kategoriji.

European Powerboat Awards

Ove godine, European Powerboat Awards  održana je online iz Hamburga. Ocjenjivački žiri za 2022. godinu sastojao se od 8 pojedinaca iz raznih dijelova Europe. Ovi profesionalci i stručnjaci u svojim područjima ocjenjivali su plovila u pet kategorija. Beneteau Grand Trawler 62 pobijedio je u kategoriji deplasmana. Zasigurno je pobjedu osigurao dobar  sustav upravljanja, veliki domet krstarenja i iznimna udobnost. Evo kako  je žiri obrazložio svoju odluku:

“Grand Trawler 62 pun je ideja za buduće motorne jahte za krstarenje i na dobroj je poziciji da postane trendseter u svojoj klasi. Osim toga, dobiva izvrsne ocjene za plovne karakteristike, domet i izradu.”

Želite li znati više o nagrađenom Grand Trawleru 62?

Za više informacija, fotografija i video obilazak Grand Trawlera 62 posjetite njegovu web stranicu.

Bez sumnje, Grand Trawler 62 je doista iznimno plovilo s brojnim sjajnim kvalitetama. Ako ste zainteresirani za više informacija o ovom prvorazrednom plovilu ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas  kontaktirajte. Možete nam se obratiti putem e-maila na sales@navaboats.com ili telefonom na +385 21 407704. Naš prodajni tim rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam da dođete do svog broda iz snova!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA