Beneteau Dani Otvorenih Vrata 2023. u Splitu

Jeste li spremni za Beneteau Dane Otvorenih Vrata 2023.!?

Nautika Centar Nava, Beneteau zastupnik za motorne brodove još od 1998. g., organizira poseban nautički događaj! Ako ste propustili Nava Summer Event koji se održao prije samo dva mjeseca, nemojte propustiti ovo izdanje! Održat će se od 29. do 30. rujna 2023. i bit će to dva dana puna uzbuđenja i zabave u kojima ćete moći pogledati neke odlične brodove iz Beneteau Antares serije. Ta serija poznata je po svojoj pouzdanosti, eleganciji i iznimnim performansama.

Antares Modeli na Beneteau Danima Otvorenih Vrata 2023

Štoviše, svi će biti u moru te dostupni za testne vožnje i detaljno razgledavanje. Pogledajte svu njihovu ljepotu izbliza i usporedite modele kako biste pronašli onaj koji Vam najbolje odgovara!

Više ne morate zamišljati kako plovite Jadranom, napokon to možete i učiniti. Osjetite vjetar i sunce dok testirate ove vrhunske modele.

Kupite brod po posebnoj cijeni

Ali to nije sve! Kupnja broda je svakako značajna investicija. Kako bismo olakšali ovaj proces, pripremili smo posebne ponude za sve brodove za vrijeme trajanja događanja. Sada je savršeno vrijeme da kupite brod svojih snova i počnete stvarati uspomene sa svojim najdražima.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i kupite Antares 7 OB ili Antares 8 OB. Oni su već spremni za isporuku a na Beneteau Danima Otvorenih Vrata važit će za njih posebna akcijska cijena.

Nadalje, svi brodovi koji će biti spremni za isporuku do kraja 2023. su također na posebnoj ponudi tijekom događanja. Ovo također uključuje Antares 9 OB i Antares 11 OB FLY. Naš prodajni tim rado će Vam dati sve detalje i popis opreme za svaki model koji se može naručiti, kupiti i isporučiti do kraja ove godine.

Naš tim stručnjaka bit će tamo i bit će spreman pružiti Vam sve potrebne informacije koje te Vas voditi kroz uzbudljivi svijet Beneteau Antares brodova. Zasigurno ćete pronaći onaj koji odgovara svim Vašim potrebama.

Pridružite nam se na Beneteau Danima Otvorenih Vrata 2023.

Oslobodite 29. i 30. rujna 2023. u svom kalendaru, od 10:00 do 16:00 u petak i od 10:00 do 17:00 u subotu. Pridružite nam se na Beneteau Danima Otvorenih Vrata 2023. u Splitu, na adresi Obala kneza Branimira 11. Bit će to pun pogodak! Obavezno kontaktirajte naš prodajni tim kako biste zakazali razgledavanje i testne vožnje. Prethodna rezervacija termina je obavezna (i to najkasnije do utorka 26. rujna 2023.), a u slučaju lošeg vremena, odgodit ćemo događanje.

Registrirajte se sada

Jedva čekamo podijeliti našu ljubav prema brodovima i moru s Vama i pomoći Vam u pronazi za savršenim brodom. Bez obzira jeste li iskusan mornar ili ste početnik u nautici, imamo ponešto za svakoga.

Ne propustite ovu fantastičnu priliku. Vidimo se na Beneteau Danima Otvorenih Vrata 2023!

Pošaljite upit za
Upit
MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA