Beneteau slavi 140 godina – veliki jubilej

140. obljetnica Beneteaua – Inovacije i naslijeđe Beneteau motornjaka

Beneteau, jedan od vodećih svjetskih i europskih imena u nautici i rekreaciji na vodi, slavi svoju 140. obljetnicu. Pritom su ponosni na svoje naslijeđe prožeto inovacijom i izvrsnošću. Osnovan u Francuskoj 1884. godine, Beneteau je postao sinonim za luksuz, pouzdanost i plovidbenost.


Beneteau je ponosan i na svoju raznoliku ponudu motornih brodova u 2024. godini. Time pokazuju svoju posvećenost izvrsnim iskustvima u plovidbi. Svaki model pažljivo je oblikovan kako bi udovoljio širokom spektru potreba nautičara.


U čast ovog jubileja, Beneteau je pripremio posebne ponude i događaje te poziva sve ljubitelje plovidbe da se pridruže slavlju.

Grand Trawler 62 – proljetna ponuda

Primjerice, oni koji traže vrhunsko iskustvo krstarenja mogli bi uživati u posebnoj proljetnoj ponudi za Grand Trawler 62. Prostrani interijeri ove jahte i najsuvremeniji dodaci redefiniraju udobnost i avanturu na moru. Iskoristite pogodnosti paketa Lounge trim po cijeni Essential trima. Uživajte u T-topu na flybridgeu i hidrauličnoj platformi za kupanje s integriranim potporama za tender, više vode i energije na brodu, nadogradnji Raymarine elektroničkog paketa i luksuznom paketu namještaja i završne obrade te drugim detaljima. Nadalje, dodatan prostor za hlađenje, hladnjak za vino, ledomat i drugi aparati unaprijedit će svako krstarenje. Uštedite 151.770 € bez PDV-a na svu tu opremu. Ponuda vrijedi samo do 31. svibnja 2024. Kontaktirajte naš prodajni tim Beneteau Hrvatska kako biste saznali više ili zatražili ponudu.

Još jedan odličan način da se pridružite slavlju ili profitirate od njega su Testne vožnje u Port Ginesta. Održavaju se od 17. do 21. travnja, a više možete pročitati u našim prethodnim vijestima o ovom događaju.

Ukratko, dok Beneteau retrospektivno gleda na 140 godina inovacija i uspjeha, brend ostaje posvećen oblikovanju budućnosti plovidbe.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA