Beneteau testne vožnje

Testirajte 3 Beneteau motornjaka – Beneteau testne vožnje u Port Ginesti

Ako želite testirati Beneteau motornjake, iskoristite ekskluzivnu priliku i isprobajte 3 motornjaka iz renomirane Beneteau-ove ponude u Port Ginesta. Zabilježite u svoje kalendare datume od 17. do 21. 2024. g. i iskoristite toplije i duže dane za uzbudljiva nautička iskustva na Beneteau motornjacima.

Iskusite Beneteau modele neposredno

U Port Ginesti, možete testirati 3 najveća modela iz njihovih linija:

Svaki od ovih pomno dizajniranih plovila predstavljaju spoj visoke estetike i funkcionalnosti. Osim toga, garantiraju glatku vožnju čak i u nepovoljnim morskim uvjetima.

Ove testne vožnje, idealna su prilika da osobno iskusite performanse ovih brodova. Testirajte odlične Benetau motornjake u realnim uvjetima.

Neodoljivost ovog događaja je svakako lokacija – Port Ginesta, ali i osoblje koje pruža vrhunske usluge.

Svratite u Port Ginestu na testne vožnje

Kontaktirajte nas za prijavu za sudjelovanje na ovom događaju i zaputite se prema iskustvu života! Dođite i saznajte zašto je Beneteau simbol elegancije, vrhunskih plovidbenih sposobnosti, klase i luksuza.

Iskusite iz prve ruke različitosti svakog modela, upoznajte njihove jedinstvene karakteristike i donesite informirane odluke o svojem budućem plovilu za opuštanje ili brodu za profesionalne svrhe. Ukratko, pronađite savršen brod za svoje potrebe.

Osim toga, ova godina obilježava 140. obljetnicu Beneteau Grupe, a oni nude neke posebne pakete i ponude. Saznajte više o tome u našim sljedećim vijestima o ovom važnom Beneteau događaju.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA