BENETEAU na Cannes Yachting Festivalu 2022

Odbrojavamo dane do 44. izdanja Cannes Yachting Festival. Od 6. do 11. rujna, vodeći europski nautički sajam u vodi održat će se na dvije izložbene lokacije – u Vieux Portu i Port Cantu.

Nautika Centar Nava sudjeluje na festivalu i rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana uz BENETEAU modele.

BENETEAU modeli u Cannesu

BENETEAU nudi širok izbor motornih plovila. Bilo da tražite plovilo za jednodnevne izlete, vikende ili višednevna krstarenja na dugim relacijama, zasigurno ćete pronaći plovilo koje savršeno odgovara Vašem životnom stilu.

Ovo su modeli koje naš tim predstavlja:

Antares 11

Antares 11 je novi vodeći model serije Antares. Plovidba na ovom obiteljskom kruzeru sigurna i ugodna, a njegov dizajn fokusiran je na prostor i komfor. S ležajem u salonu, vlasničkom kabinom s duplim ležajem i krmenom kabinom, ovaj motornjak može smjestiti do 7 gostiju. Zahvaljujući dobrim performansama Antares 11 je, nesumnjivo, više od vikendaša.

Beneteau Antares Outboard 11 OB

BENETEAU ANTARES OUTBOARD 11 OB

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 11,08 m
Ležajevi 6
Cijena bez PDV-a
€168,600Detalji plovila

Flyer 9 SUNdeck

Zajamčeno je da ćete se dobro provesti na moru na Flyeru 9 SUNdeck. Ovaj idealni dnevni brod opremljen je instrumentima najnovije tehnologije i jednostavan je i udoban za vožnju. Pristup prostranoj prednjoj palubi je jedna od njegovih glavnih prednosti. Dva dupla ležaja i kupaonica odlične su za opuštanje i osvježenje. Štoviše, možete ga dodatno opremiti za gotovo svaku vrstu ribolova.

Beneteau Flyer 9 Sundeck

BENETEAU FLYER 9 SUNDECK

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 9.1 m
Ležajevi 2
Cijena bez PDV-a

Gran Turismo 32 OB

Gran Turismo 32 OB je moderan i promišljeno povezuje različite prostore. Savršen za one koji uživaju u otvorenom plovilu i cijene dobro osvjetljenje i ventilaciju. Gran Turismo 32 ima dva dupla ležaja, kupaonicu sa zasebnim tušem te dovoljno velikih mjesta za pohranu.

Beneteau Gran Turismo 32 OB

BENETEAU GRAN TURISMO 32 OB

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 9,95 m / 32’8”
Ležajevi 4
Cijena bez PDV-a
€161,100Detalji plovila

Gran Turismo 36

Elegantan i sportski Gran Turismo 36 savršena je kombinacija izvanredne lakoće upravljanja i udobnog krstarenja, naročito za brod ove veličine. Dvije dvokrevetne kabine, ugodan prostor za odmor, kuhinja (plus opcionalni otvoreni bar s grilom) i kupaonica s odvojenim tušem… Sve to pretvara plovidbu na ovom brzom brodu u izniman užitak, ali to je i odlično mjesto za opuštanje i jednostavno uživanje na moru.

Beneteau Gran Turismo 36

BENETEAU GRAN TURISMO 36

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 11,56 m (37’11”)
Ležajevi 4
Cijena bez PDV-a
€321,600Detalji plovila

Gran Turismo 41

Lijepo dizajniran i elegantan, Gran Turismo 41 pripada Beneteauovoj liniji brzih krstarica. Ovaj sportski brod stvoren je za opuštanje i druženje. Posebice zahvaljujući sjedištima u obliku slova U u salonu i kokpitu, opcionalnoj vanjskoj kuhinji te udobnom prostorom za odmor. Odlično opremljena kuhinja, dvije privatne kabine i kupaonica sa svim funkcionalnostima na donjoj palubi garantiraju izvrsno “punjenje baterija” za nove pustolovine.

Gran Turismo 45

Na Gran Turismo 45 unutarnji i vanjski prostori su savršeno povezani. Njegove glavne značajke su veliki prozori, prostrano sunčalište i sjedište u obliku slova U u kokpitu. Brod je vrlo udoban: ima vlasničku kabinu s privatnom kupaonicom, kabinu za goste, salon i dobro opremljenu kuhinju. Ugodan i praktičan interijer okupan je mekim, prirodnim sunčevom svjetlošću.

Beneteau Gran Turismo 45

BENETEAU GRAN TURISMO 45

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 13.5 m
Ležajevi 6
Cijena bez PDV-a
€594,700Detalji plovila

Swift Trawler 41 Fly

Inovativn i praktični motornjak od 40 stopa nudi ugodan i prostran životni prostor. S kapacitetom za 7 osoba, velikim salonom, kuhinjom u obliku slova U, dvije kabine i dodatnim ležajem u salonu, udobnost je zajamčena. Trup broda dizajniran za je optimalnu potrošnju goriva i u vožnji glatko plovi kroz valove. Swift Trawler 41 Fly spreman je povesti Vas na nezaboravna duga krstarenja.

Beneteau Swift Trawler 41 Fly

BENETEAU SWIFT TRAWLER 41 FLY

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 13,43
Ležajevi 7
Cijena bez PDV-a
€533,100Detalji plovila

Swift Trawler 48

Istražite nove horizonte sa Swift Trawlerom 48. Ovaj moderan motorni brod fokusiran je na lakoću življenja i kretanja na brodu. Otvoreni eksterijer i flybridge s panoramskim pogledom omogućuju potpuno uživanje u moru. U salonu se nalazi veliku kuhinja u obliku slova L i prostrana blagovaonica sa sjedištem u obliku slova U, gdje se može smjestiti do 8 osoba. U vlasničkoj kabini i kabini za goste na lijevoj strani, nalaze se i privatne kupaonice, a tu je i dodatna desna kabina za goste.

Beneteau Swift Trawler 48

BENETEAU SWIFT TRAWLER 48

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 14,74 m
Ležajevi 3 + 2
Cijena bez PDV-a
€666,500Detalji plovila

Grand Trawler 62

Praktičan i prostran Grand Trawler 62 ima impresivan domet krstarenja te ga odlikuje ekonomična plovidba. Ovaj brod za duge plovidbe može smjestiti od 6 do 8 ljudi, plus posadu. Jedna od njegovih glavnih značajki je impresivan, veliki flybridge. Dobro opremljen interijer uključuje salon s kuhinjom i blagovaonom, vlasničku kabinu, VIP kabinu za goste i treću kabinu s dva kreveta.

Beneteau Grand Trawler 62

BENETEAU GRAND TRAWLER 62

Proizvedeno 2021
Ukupna dužina 18,95 m
Ležajevi 8
Cijena bez PDV-a
€1,768,500Detalji plovila

Dogovorite sastanak!

Pridružite nam se u Cannesu kako biste vidjeli najnovije modele brodova i otkrili najvažnije inovacije. Molimo Vas da unaprijed dogovorite sastanak s našim timom, a mi ćemo se potruditi da dobijete odgovore na sva Vaša pitanja.

Možete nam se obratiti na sales@navaboats.com ili ispuniti obrazac za kontakt na dnu stranice.

Jedva čekamo vidjeti Vas u Cannesu!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA