Barracuda Tour konačno u Hrvatskoj

Amatersko natjecanje ribolovaca u Hrvatsku je dovela Nautika centar Nava 3. lipnja 2017.! 4 posade sa 16 sudionika na palubama Barracuda i Antares brodova.
Kao ovlašteni zastupnici Beneteau motornih plovila, Nautika centar Nava odlučila je dovesti Barracuda Tour u Hrvatsku ove godine. Natjecanje je započela organizirati Beneteau Grupa 2013. godine te smo mu se ove godine odlučili pridružiti. Trećeg lipnja 2017. okupili smo ponosne vlasnike Barracuda i Antares plovila i testirali njihove ribolovne vještine i sreću. Nakon brzinskog doručka u dvorcu Martinis Marchi u Maslinica na otoku Šolti, 4 tima sa 16 sudionika uputili su se prema lokaciji Baćine.
Savršene vremenske uvjete, trud koji smo uložili u organizaciju, odlučile su bojkotirati ribe. Uz malo i nimalo sreće, organizacijski odbor i svi sudionici, odlučili su ponovno pokušati nakon ručka. Nešto bolji rezultati u poslijepodnevnim satima ipak su omogućili proglašenje pobjednika – pobjedu je odnio Jerko Lučin. Svi sudionici vesele se ponoviti natjecanje sljedeće godine i nadaju se boljoj sreći s ribama.
Barracuda Tour je odličan način za promociju i prezentaciju brenda Barracuda u prirodnom “okružju” – ribolovu. Veliko svjetsko finale Barracuda Toura održalo se ove godine u Arzon u Zaljevu Morbihan od 17.-20. svibnja 2017. na kojem je sudjelovalo 40 posada. Pobjednik Barracuda Tour Croatia 2017 bit će pozvan da se pridruži u finalu sljedeće godine.
Ako nam se želite pridružiti sljedeće godine slobodno nas kontaktirajte na [contact mail=”sales@navaboats.com”]  ili broj telefona [contact phone=”+385 21 407704″].

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA