Gran Turismo 41

Gran Turismo 41

Gran Turismo 41

Gran Turismo 41

Beneteau Gran Turismo 41 je idealno plovilo za svaku nautičku avanturu u Hrvatskoj i šire. Ovaj brzi krstaš ima sportski i moderan dizajn, tako da je i elegantan i luksuzan. Štoviše, prostrani smještaj i suvremeni sadržaji pretvaraju svaki izlet u krstarenje s 5 zvjezdica.

Svestrana i dinamična, Beneteau Gran Turismo 41 savršen je i za opušteno krstarenje i uzbudljive vodene sportove. Napredne tehnološke značajke osiguravaju sigurnu i ugodnu vožnju, dok snažni motori osiguravaju izvanredne performanse i učinkovitost.

Uživajte u udobnoj vožnji čak i u izazovnim morskim uvjetima zahvaljujući stabilnosti plovila i inovativnom dizajnu trupa s Air Step®️ tehnologijom. Opustite se na prostranim sjedalima u obliku slova U u salonu, ili na sunčalištu na krmi, ili na prednjem ležaljci za sunčanje s naslonima za leđa. Odaberite standardni sklopivi krov ili opcionalni otvoreni hard-top vanjski palubni prostor i bočne prozore. Funkcionalni vanjski wetbar savršeno se nadopunjuje kuhinjom u unutrašnjosti. Donja paluba također sadrži dvije dvokrevetne kabine koje maksimalno koriste puni dio trupa, udobno sjedalo za četiri osobe (opciono se može pretvoriti u dvostruki ležaj) te kupaonicu.

Tako je jednostavno pristupiti skrivenim uvalama i osamljenim plažama diljem Hrvatske. Samo upalite motore (maksimalna snaga je 2 x 380 KS), postavite svoj smjer i izbjegnite gužvu.

Napredna navigacijska oprema, dodatne sigurnosne značajke poput širokih i ugraviranih bokova palube dodaju osjećaj sigurnosti na brodu.

Krenite na nezaboravnu avanturu na Beneteau Gran Turismo 41 i otkrijte ljepotu hrvatske obale.


Gran Turismo 41

Specifikacija

Duljina preko svega
12,67m / 41’7’’
Širina preko svega
3,85m / 12’8’’
Duljina trupa
11,5m / 37’9’’
Gaz
0,94m / 3’1’’
Spremnik za gorivo
2 x 325L
Spremnik za vodu
200L
Maksimalna snaga motora
2 x 380 HP/CV
Price from (bez PDV-a)
Soon