Swift Trawler 41 – novi član "obitelji" Beneteau motornjaka

Novi Beneteau model – Swift Trawler 41 se pridružuje kategoriji brodova većih od 40 stopa,  i dostupan u Sedan i Flybridge verziji.
Kao nasljednik izvanrednog Swift Trawlera 44, novi model je dug 13,30 metara i širok 4,20 metara. Može Vas i Vašu obitelj odvesti na bilo koje odredište na udaljenostima od čak 180 nautičkih milja (krstareći s prosječnom brzinom od 16 čvorova). Sve to uz impresivnu potrošnju goriva od 5 L po nautičkoj milji (od 10 do 23 čvora).
Novi Swift Trawler 41 savršen je izbor za krstarenja na velike udaljenosti. Sa smještajem za maksimalno 7 osoba, u dvije kabine i dvije kupaonice, novi model diže udobnost i opuštanje na novu razinu. Procesom redizajniranja nautičarima je ponuđen širok spektar aktivnosti koje žele odraditi na brodu.
Jedan od najzanimljivijih aspekata ovog novog modela je izvrsno implementiran raspored. Novi salon opremljen je pametnim rješenjima osmišljenim kako bi zbližila ljude.  Nova zavjesa koja okružuje dvostruki ležaj omogućuje efikasan odmor i stvara privatnu atmosferu te uz to odvaja ambijent svojom jednostavnošću. Nadalje, novo navigatorsko sjedalo sada se lako okreće i koristi kao dodatno sjedište.
Svjetska premijera broda najavljena je tijekom Yachting Festivala u Cannesu od 10. do 15. rujna 2019. godine, gdje će biti izložene sve ove zanimljive značajke Swift Trawler-a 41.
Za više informacija o novom Swift Trawler 41, slobodno se obratite prodajnom timu Nautika Centar Nava, najvećem i najvažnijem Beneteau centru na Jadranu.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA