Recenzija – ANTARESA 8 OB

Antares 8 OB je pravi predstavnik i primjer Beneteauove stručnosti, osobito vezane uz sigurnost i dizajn prostora.
Budući da ga je u cijelosti dizajnirao Beneteau tim, Antares 8 OB je novitet koji spaja bolje plovidbene performanse s jednostavnijim upravljanjem. Trup je V oblika što omogućuje efikasni prolazak kroz valove uz odličnu stabilnost na vodi.

ANTARES 8 OB na moru
Maksimalna snaga motora Anatresa 8 povećana je na 250 KS što omogućuje veću brzinu i bolje performanse.
Ulazna klizna vrata mogu biti dvostruka ili trostruka i omogućuju jednostavan ulaz i savršenu komunikaciju između kokpita i salona.
klupa
Klupa smještena lijevo kormila daje prostor za sjedenje koji može biti okrenut prema salonu ili moru, ovisno o vašim željama. Spuštanjem stola stvara se i dodatni prostor za smještaj još dvije osobe.
kokpit
Kuhinja, građena po smart dizajnu s kućanskom opremom poput sudopera, hladnjaka, štednjaka (opcionalno) i mnogo prostora za pohranu, se savršeno uklapa u prostor Antares 8 OB-a.

kuhinja ANTARESA 8 OB
Zahvaljujući ostakljenju koje okružuje kormilarnicu, možete uživati u panoramskom pogledu na prirodne ljepote hrvatske obale. Ako se odlučite i za klizni krov, prirodno svjetlo koje će tada doprijeti do unutrašnjosti broda pružit će vam sasvim novi doživljaj i dodatno povećati osjećaj prostranosti.
kabine antaresa 8 wc ANTARESA 8 OB
Antares 8 OB nudi kabinu s dobro dizajniranim krevetom za dvije osobe i dodatnim spremištima. Tako ćete na brodu moći boraviti još duže, a otvor u palubi kabine omogućuje nesmetano strujanje svježeg zraka. Najveća posebnost za ovu veličinu plovila je odvojena kupaonica s tuš kabinom i WC školjkom, čime se udobnost diže na novu razinu.

Kontaktirajte nas:

Kontaktirajte nas da dobijete najnovije informacije, saznate o mogućnostima za testnu vožnju, te na kojim ćete sajmovima moći pogledati ovo i druga plovila iz Beneteau ponude. Zatražite svoju ponudu za ovaj mali, ali moćan brod.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA