FLYER 8 SPACEDECK APSOLUTNI NOVITET NA TRŽIŠTU

Funkcionalan, ergonomičan i okretan, svaki centimetar Flyer 8 SPACEdeck-a stvoren je za višednevni ugodni boravak na moru. Činjenica da može primiti 10 putnika odlična je vijest za sve morske aktivnosti poput plivanja, ronjenja ili ribolova.

DIZAJN I PROSTOR

Kako mu i samo ime govori, ovaj motorni brod je izuzetno prostran i praktičan.
Otvorena paluba i središnja konzola omogućuju nesmetano kretanje po brodu dok pomična sjedala osigurajavu optimalan prostor kokpita. Ergonomska spremišta su raspoređena duž cijelog broda.
Posebnost ovog broda je i tzv. T-TOP, fiksna konstrukcija koja osim sto pruža izvrsnu zaštitu od sunca i kiše, diže razinu udobnosti.
Nove značajke uključuju i mobilnost samoga broda, Flyer 8 SPACEdeck je dovoljno malen i praktičan da se lako prevozi cestom.
Prostor i spremište ispod centralne konzole s integriranim WC-om daju dodatnu vrijednost ovom brodu u svakodnevnoj upotrebi.

BROD S JEDNIM MOTOROM

Novi Flyer 8 SPACEdeck, jednomotorni je brod s maksimalnom snagom motora do 350 KS koji doseže maksimalnu brzinu od čak 43 čvora. Ove izvanredne performanse rezultat su partnerstva sa Suzukijem.
Budući da ima jedan vanbrodski motor, znači da je brod ekonomičan, štedi novac i pruža uzbuđenja svima koji tragaju za njima.
Druga generacija Air Step® trupa je integrirana u dizajn trupa te uz kombinaciju povećanog protoka zraka i neke promjene u obliku i dizajnu, plovilo pruža izvrsnu stabilnost ,udobnost I upravljivost.

ZA KOGA JE FLYER 8 SPACEDECK?

Ukoliko uživate provoditi vrijeme na moru, volite istraživati nova mjesta s prijateljima ili obitelji, uživati u vodenim sportovima, brzo i udobno se prebacivati sa jedne lokacije na drugu onda je ovaj motorni brod za Vas. Pruža maksimalnu udobnost čak i za vrijeme dužih plovidbi i većih udaljenosti. Ukoliko želite za više informacija pošaljite im upit ili zatražite ponudu.

Pošaljite upit za
Upit
MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA