Beneteau sustav kontrole plovila

Sigurno Vas ne treba dodatno uvjeravati da su Beneteau plovila vrijedna investicija. Međutim, postoji još jedna stvar koja potvrđuje da su Beneteau plovila jedinstvena.
Beneteau je predstavio sustav kontrole plovila, jedinstveni i izvrsni dodatak visokvalitetnoj opremi. Nastavite čitati da saznate što je tako posebno u ovom novitetu.

  • JEDNOSTAVNOST I PRAKTIČNOST – sustav kontrole plovila se može koristiti na bilo kojem tabletu većem od 7 inča i povezan je putem Wi-Fi-ja s plovilom ili ga možete jednostavno koristiti putem sučelja na navigacijskom zaslonu. Brzim dodirom prsta, sustav kontrole dobiva jednostavan pristup čitavoj elektronici na plovilu. Nadalje, sustav kontrole može biti povezan i s nekoliko uređaja istovremeno, što omogućuje da mu mogu pristupiti svi članovi posade ili gosti.
  • KONTROLA I UDOBNOST – sustav kontrole plovila daje Vam kontrolu nad stvarima poput svjetla, navigacijskih podataka, motora, klima uređaja, Hi-Fi, tekućina, električnih izvora i kaljužnih pumpi. Beneteau planira ugraditi sustave kontrole na sva plovila u svojoj pnudi s različitim značajkama prilagođenim svakom modelu.
  • SIGURNOST I POBOLJŠANJE – nadahnuće za stvaranje sustava kontrole plovila na Beneteau modelima dolazi iz automobilske industrije, a tehnologija se već koristi na mnogim natjecateljskim brodovima. Sustav se kontinuirano provjerava i poboljšava kako bi se osigurala maksimalna sigurnost.

Beneteau sustav kontrole plovila je već u upotrebi na Gran Turismo 50 i na novom modeku Swift Trawler 47, a brend ga planira staviti ga i na druge motorne brodove i jedrilice u svojoj ponudi. Svaki model će imati jedinstvenu verziju sustava kontrole broda kako bi se osigurala maksimalna praktičnost.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA