Novi Beneteau Flyer modeli

Upoznajte novi Flyer 6 i 7 od Beneteau
Predstavljamo vam Flyer 6 i 7, nova svenamjenska dnevna plovila s kojima ćete rado krstariti obalom. 
Flyer 6 i Flyer 7 izuzetno su sigurni za vožnju, ekonomični, praktični i spremni za brojna morske pustolovine. Novi Flyer 7 uključuje i naprednu Airstep2 tehnologiju trupa koja povećava stabilnost čak i pri velikim brzinama.
Njihov dizajn je poboljšan kako bi jednostavnost i izvedbu doveli do novih razina. Novim Flyerima 6 i 7 neznatno je smanjenom širinom, ali s povećanjem prostorom. Ova dva modela imaju čak i prostor za dodatne klupe.
Oba modela dolaze u dvije različite verzije, SUNdeck i SPACEdeck. Flyer 6 i 7 SUNdeck karakterizira sunčalište na prednjoj palubi, unutarnja kabina, a idealan je za sunčanje i opuštanje na vodi. Flyer 6 i 7 SPACEdeck ima središnju konzolu te više prostora na palubi za dodatni salon.
Novi BENETEAU Flyeri 6 i 7 su mali i brzi brodovi koji su poznati po svojim performansama, lijepom dizajnu i praktičnosti. Provesti kvalitetno vrijeme na moru s prijateljima i obitelji nikada nije bilo lakše.
Za više informacija o brodovima Flyer 6 i Flyer 7, slobodno se obratite prodajnom timu Nautika centra Nava, najvećem i najvažnijem BENETEAU centru na Jadranu.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA