Nava & Beneteau na sajmu boot 2024 

boot 2024. – Beneteau izlaže 13 motornjaka

Nautika Centar Nava i Beneteau spremaju se napraviti senzaciju na sajmu boot 2024. u Düsseldorfu! Radujemo se i nadamo se da Vi dijelite naše uzbuđenje.

Već se polako pripremamo za sudjelovanje na najvećem svjetskom sajmu jahti i vodenih sportova u zatvorenom prostoru s našim cijenjenim partnerom – Beneteau-om! Pridružite nam se u dinamičnoj dvorani 1, štandovi B71-C71, od 20. do 28. siječnja 2024. g. i pripremite se uroniti u svijet neograničenih mogućnosti.

Izloženi Beneteau modeli

Pogledajte remek-djela tvrtke Beneteau koja Vas čekaju na sajmu boot 2024 u Düsseldorfu:

Flyer serija

Beneteau Flyer serija sinonim je za sportsku eleganciju na vodi. Modeli su izrađeni za suncem okupano uzbuđenje i krstarenje visokih performansi, ova plovila kombiniraju stil i slobodu uzbudljivih avantura. Dođite na sajam boot i otkrijte ova tri modela:

Antares serija

Serija Antares uspješno kombinira luksuz s odličnim plovidbenim karakteristikama. Ove ploveće oaze donose prostrani dizajn, ali i pažljivo umijeće izrade, te su savršeni za bijeg od svakodnevice. Otkrijte četiri najveća modela na sajmu Boot 2024:

Swift Trawler serija

Beneteau Swift Trawler dizajniran je za duga krstarenja s neusporedivim luksuzom i vječnim stilom. Obećava ugodna iskustva za Vašu obitelj i prijatelje. Istražite ove sofisticirane, učinkovite i udobne jahte na Beneteau štandu na sajmu boot 2024:

Gran Turismo serija

Serija Gran Turismo pretvara obično u nesvakidašnje. Spaja eleganciju s adrenalinom i pruža iskustvo krstarenja kao nijedno drugo. Upustite se u svijet dinamične sofisticiranosti i uzbudljivih avantura s ovim zadivljujućim modelima koji Vas čekaju na sajmu boot:

Posjetite Beneteau štand na sajmu boot 2024 u Düsseldorfu

Iskoristite priliku za istraživanje, povezivanje i biranje svog puta prema budućnosti i uzbudljivim morskim avanturama. Pridružite se Navi i Beneteau-u u hali 1, Štandovi B71-C71, i uronite u svijet najfinijih modela tvrtke Beneteau iz svih serija.

Za osobnije iskustvo zakažite sastanak jedan na jedan s našim strastvenim timom u Düsseldorfu. Pretvorimo Vaše nautičke snove u stvarnost. Vidimo se na sajmu boot 2024 Düsseldorf!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA