Gran Turismo 45 | Perjanica nove generacije motornjaka

Nakon uspjeha nedavno predstavljenog Gran Turisma 41, zajedno s prethodnicima Gran Turismo 32 i 36, Beneteau je najavio najnoviji model.

Novi predstavnik ove generacije Beneteauovih Express Cruisera, Gran Turismo 45 podiže standarde za ljubitelje motornih brodova. Osim što uzima sve najbolje značajke prethodno predstavljenih modela, dodaje i neke nove.

GT 45 je sportski, vrlo udoban krstaš izgrađen za cjelogodišnju plovidbu zahvaljujući novom rasporedu kokpita s društvenim prostorom. Ova 14,78-metarska jahta ima uglađen i sportski trup s elegantnim detaljima. 

Gran Turismo 45 je izvanredno luksuzno sportsko plovilo s jednostavnim upravljanjem. 

 Osjećaj povezanosti unutarnjeg i vanjskog prostora

Samo jedan pogled na novi GT 45 potvrđuje da pripada novoj generaciji Express Cruisera. Ova jahta impresionira svojom svestranošću i prilagodljivošću. 

Veliki prozori, ogromna terasa za sunčanje i sjedište u kokpitu u obliku slova U predstavljaju izuzetno iskustvo na otvorenom.

Gran Turismo 45 ima ogromnu hidraulički upravljanu platformu za kupanje i udoban jastuk za sunčanje koji je savršen za dvoje. Opustite se pod suncem i uživajte u prekrasnom panoramskom pogledu. Na prednjoj palubi postavljena je druga ležaljka za sunčanje s udobnim jastucima na razini palube.

gran turismo 45 - sun pads

Udoban i jednostavan

Kokpit Gran Turisma 45 ima veliko sjedalo u obliku slova “U” u kojemu, s obitelji i prijateljima,možete bezbrižno uživati u ljetnom povjetarcu. Wet Bar sadrži sudoper, hladnjak i aparat za led. Za još više zabave na brodu postoji i televizor koji možete podići. U produžetku sunčališta diskretno se smjestio električni roštilj.

«Opuštajući, ali stilski uređeni interijer i dizajn Gran Turisma 45 poziva Vas da što više vremena provedete na brodu i uživate u krstarenju», kaže Product Manager. «Posebno smo vodili računa o dizajnu funkcionalnih aspekata plovila, pooglavito u pogledu brodske kuhinje, koja nudi sadržaje slične onima u kuhinji u Vašem domu, i izuzetno udobne kabine. »

gran turismo 45 -  cockpit

Interijer

Krovni otvor u novom električnom hard-topu propušta velike količine prirodnog svjetla u kabine i salon. Interijeri su prostrani i ugodni, pružaju veliku zaštitu od sunca, ali i drugih vremenskih uvjeta.

Ova luksuzna jahta ima velike bočne prozore s mogućnošću ugradnje zaštitnih vrata koja pružaju nevjerojatan pogled na okruženje.

Kabine

Standardni raspored uključuje vlasničku kabinu s privatnim zahodom. Tuš kabina dolazi zasebno. Ova kabina je prostrana i dobro osvijetljena zahvaljujući velikim prozorima.

gran turismo 45 - owner's cabin

Pramčana VIP kabina može se pohvaliti ležajem položenim u obliku slova “V”. Možete ga prilagoditi svojim potrebama, kao bračni krevet ili dva pojedinačna. Međutim, pramčana kabina ima neposredan pristup prednjem zahodu i tušu. Također joj možete pristupiti i kroz glavni salon. 

gran turismo 45 - bow cabin

Glavni salon

Glavni salon Gran Turisma 45 sadrži veliki hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa i brojne prostore za odlaganje. Prostor za sjedenje možete zamijeniti trećom kabinom s dva pojedinačna ležaja.

gran turismo 45 - main saloon

Oprema visoke tehnologije

Upravljanje osnovnim sustavima broda je jednostavno. Sučelje može postati vaš pomoćnik u plovidbi. Kako? Za kontrolu nad funkcijama Gran Turisma 45 dovoljno je dodirnuti navigacijski zaslon, pametni telefon ili tablet s omogućenom WiFi mrežom. Neke od funkcija su klimatizacija, zonsko osvjetljenje, glazba, upravljanje napajanjem i kaljužnim pumpama.

Garaža za gumenjak

Domišljata garaža za gumenjakr s električnim vratima skriva se ispod sunčališta na krmi. GT 45 ima električno vitlo što znatno olakšava povratak gumenjaka na brod. 

Garažu možete koristiti i kao spremište.

Nadolazeći događaji:

Jeste li zainteresirani za Gran Turismu 45? Donosimo kratki pregled događaja planiranih za naredne mjesece: 

Svibanj:

Od 26. Do 30. Svibnja u Beneteauovoj Sea Trials bazi u Marini Port Ginesta, VIP klijenti i nautički novinari mogu prisustvovati Avant Premijeri tijekom GT Dana.

Lipanj:

Beneteau će predstaviti Gran Turismo 45 na Beneteuovom sastanku trgovaca u Ginesti.

Srpanj

Od 30. lipnja do 15. srpnja, klijenti će moći testirati brod u Španjolskoj. Molimo Vas da kontaktirate Beneteau Premium kako biste se više informirali o ovome.

Rujan

Gran Turismo 45 će biti i službeni predstavljen i porinut u rujnu 2021. na Cannes Yachting Festivalu. Tada ćete moći i napokon kupiti ovu iznimnu motornu jahtu.

gran turismo 45 - stern

Pratite Vašeg lokalnog ovlaštenog trgovca Nautika Centar Nava kako biste prvi svjedočili dugo očekivanom predstavljanju Gran Turisma 45. Možete nas kontaktirati na sales@navaboats.com ili ispunjavanjem forme na dnu stranice. Naš prodajni tim će vam rado odgovoriti na sve upite.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA