Ekskluzivna kupnja broda uz čašu šampanjca

Nava Summer Event: Kupnja broda za Vašu sljedeću pustolovinu

Pažnja, pažnja, ljubitelji plovidbe i avanturisti! Pripremite se za izvanredno iskustvo na Nava Summer Eventu! Nautika Centar Nava, poznata i kao Nava Boats, je idealno mjesto za kupnju broda.

Pridružite nam se 3. kolovoza 2023., četvrtak, u privatnom VIP ambijentu na Zapadnoj obali – Obala kneza Branimira 11 i kupite brod uz čašu šampanjca.

Nava Summer Event počinje u 19 sati i bit će ekskluzivni događaj, proslava elegancije i inovacije. Predstavljamo izvanrednu kolekciju brodova koji će sigurno privući Vašu pozornost.

Zapravo, ovaj događaj je savršena prilika da pogledate neke od najnovijih i najprodavanijih modela na tržištu, od kojih je svaki remek djelo za sebe. Bez obzira tražite li brod sa stilom za uživanje u krstarenju ili uzbudljivu avanturu – sigurno ćete pronaći savršeno plovilo za Vas u našoj ponudi, koje će nadići Vaša očekivanja.

Ekskluzivna prodaja brodova

Pripremite se za impresivan niz brodova koji su dostupni na lageru:

Otkrijte elegantan dizajn Saxdora, svestranost Beneteaua i snažne performanse Nimbusa i Sea Raya. Kupnja broda je tako jednostavna da biste mogli već za nekoliko dana biti na moru i uživati u Vašem novom plovilu! Ovi su brodovi spremni za isporuku i Vašu sljedeću avanturu!

Pridružite nam se i kupite plovilo

Ne propustite ovu priliku i osigurajte si brod svojih snova. Dignimo čaše i nazdravimo kupnji savršenog plovila za Vas. Jer to nije samo kupovina, već doživljaj koji mijenja život i otvara vrata beskrajnih mogućnosti.

Potvrdite svoje mjesto na Nava Summer Event već danas i sudjelujte u ovoj posebnom događanju. Ukratko, sve što trebate učiniti je obratiti se našem prodajnom timu ili ispuniti kontakt obrazac na ovim stranicama kako biste zakazali svoj sastanak.

Neka Nava bude Vaš vodič do mjesta gdje se more susreće luksuzom.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA