3 BENETEAU BRODA NA ZAGREB BOAT SHOW-U

Zagreb Boat Show će ugostiti otprilike 30.000 posjetitelja od 20. do 24. veljače na Zagrebačkom velesajmu. Sajam se održava posljednih 28 godina, a Nautika Centar Nava će se ponovno pridružiti najvećem kontinentalnom sajmu u Hrvatskoj. Nava će predstaviti 3 Beneteau glisera: Antares 8 i Antares 9 te Flyer 8 SUNdeck.
Pronađite nas na štandu u dvorani 10A NA Zagreb Boat Show-u i posjetite naše motornjake:

  • Antares 8

Antares 8 je idealan motornjak za otkrivanje predivnih skrivenih obala na Jadranu. Uz nevjerojatan dizajn palube, Antares nudi tri različita rasporeda sjedala u kokpitu. Paluba i prostor za odmor su prostrani, tako da je život na brodu pravi užitak. Antaresova vanjska i unutarnja oprema čine krstarenje obalom nezaboravnim iskustvom.

  • Antares 9

Antares 9 nudi sve što je potrebno za vaš odmor. Uključuje neobavezni dodatni krov i najnovija tehnološka dostignuća u pogledu vanbrodskih motora. Sa snagom motora do 2 x 200 hp, Antares 9 može udobno smjestiti 4 odrasle osobe, i odvesti ih u bilo koju avanturu.

  • Flyer 8 SUNdeck – Hrvatska premijera

Ovaj brod je izvrsna kombinacija iznimne udobnosti i prostranog rasporeda. Zbog mogućnosti prijevoza cestom, Flyer 8 je savršen izbor za izlet. Kapacitet Flyer 8 SUNdeck-a je do 10 osoba, tako da možete uživati u avanturama sa svojom obitelji i prijateljima. Motor je dizajniran tako da je štedljiv na gorivu i da istovremeno osigura dobre performanse broda.
Posjetite nas na Zagreb Boat Show-u, naša prodaja Vas čeka u hali 10a i želi Vam pomoći u potrazi za idealnim plovilom za Vas!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA