Beneteau na 23. Biograd Boat Showu

Vraća se najveći hrvatski sajam plovila i srednjoeuropski sajam u vodi, Biograd Boat Show, a Nautika Centar Nava dovodi  svoje stručnjake da Vam pokažemo novitete iz svijeta nautike.

Od srijede, 20. listopada, do nedjelje, 24. Listopada 2021. g., više od 300 izlagača i još više ljubitelja nautike okupit će se u Marini Kornati i diviti najnovijim modelima brodova.

Naravno, naš prodajni tim predstavljat će Beneteau.

Flyer 7 SUNdeck

Iskoristite jedinstvenu priliku i pogledajte Flyer 7 SUNdeck. To je energičan i sportski dnevni krstaš. Vrlo je udoban i praktičan, a ima i veliko sunčalište ispod kojega je kabina s dvostrukim ležajem, zahodom, prostorom za pohranu, namještajem te opcionalnim hladnjakom. Kretanje dvjema simetričnim bočnim palubama mnogo je sigurnije zahvaljujući centralnoj konzoli s vjetrobranskim staklom  i rukohvatima. Flyer 7 SUNdeck je vrlo stabilan, čak i pri punoj brzini, te se brže podiže zahvaljujući trupu Airstep® 2. Suvislo je i govoriti kako je vožnja ovim motornim brodom vrlo ugodna. Sigurni smo da će Vas oduševiti!

Upoznajte tim

Nautika centar Nava ovlašteni je Beneteau distributer za Hrvatsku, s preko 30 godina iskustva u nautici.

Obratite nam se putem maila sales@navaboats.com i dogovorite sastanak s našim prodajnim timom. Uz razgledavanja Fylera 7 SUNdeck, rado ćemo popričati s Vama i o drugim Beneteau modelima danas dostupnim na tržištu, uključujući i novi Antares 8. Više o njemu možete saznati u našem prethodnom članku.

Veselimo se vašem dolasku u Biograd!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA