Beneteau motornjaci na Biograd Boat Showu 2022.

The 24th edition of the Biograd Boat Show is around the corner. Of course, Nautika Centar Nava is once again joining the biggest Central European in-water boat show. We’ll have the two best-selling Beneteau motorboats under 9 meters on display. And, both in their cruising versions. But we’ll be happy to help you decide if this is the right option for you. Or, if perhaps the fishing version would be a better match to your needs.  

Pred vratima je 24. izdanje Biograd Boat Showa. Naravno, Nautika Centar Nava se i ove godine pridružuje najvećem srednjoeuropskom sajmu nautike na vodi. Izložit ćemo dva najprodavanija Beneteau motorna broda u kategoriji ispod 9 metara. I to oba u verzijama za krstarenje.

Rado ćemo vam pomoći da odlučite jesu li upravo ti brodovi najbolja opcija za vas. Ili bi možda verzija za ribolov bolje odgovarala vašim potrebama.

Antares 7 OB

Inovacija je glavna karakteristika novog Antaresa 7 OB. Primjerice, tu su bočna vrata za ukrcaj, svestrani kokpit i kormilarnica. Puno je lakše doći do prednje platforme za sunčanje sa širokim prolazom na desnom boku. Crna ploča upravljačke stanice podiže cjelokupni dojam. Kao i količina svjetlosti koja dolazi kroz ostakljene prozore. Također, prozori nude jasan i zadivljujući pogled na okolinu. Sve u svemu, ovo je sportski, elegantan i dinamičan motornjak koji se lako može prevesti cestom na bilo koje odredište.

Antares 8 OB

Anatares 8 donosi nove funkcionalnosti za podizanje razine udobnosti i elegancije na brodu. Verzija za krstarenje savršena je za opuštanje s prijateljima ili obitelji ili za bijeg na nekoliko dana. Glatke i moderne linije skrivaju se u lijepoj kuhinji s hladnjakom i plinskom ili električnom pločom za kuhanje. Antares 8 OB udobno prima do 5 gostiju: dvostruki ležaj u kabini i salonu, plus dodatni jednostruki ležaj ispod salona. Brod možete opremiti i klima uređajem.. 

Flyer 7 SUNdeck

Sportski i energični Flyer 7 SUNdeck nudi glatku vožnju što ga čini idealnim za obalno krstarenje. Štedi gorivo zahvaljujući AIRSTEP tehnologiji, prostran je i praktičan. Ima i veliko sunčalište, ispod kojeg je dupli ležaj, spremište i sanitarni čvor. Pripremite se za svoje sljedeće krstarenje na ovom svestranom motornom čamcu.

Beneteau Flyer 7 Sundeck

BENETEAU FLYER 7 SUNDECK

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 6.41 m – 21’
Ležajevi 1
Cijena bez PDV-a

Pronađite nas na našem tradicionalnom mjestu – odmah do sjevernog ulaza. Rado ćemo Vas upoznati od 26. do 30. listopada 2022. i pomoći Vam da odlučite koji Vam BENETEAU model najviše odgovara. Slobodno zakažite svoj termin s našim prodajnim timom putem maila, telefona ili obrasca za kontakt u nastavku.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA