Beneteau Monte Carlo 52

Novi Beneteau Monte Carlo 52
Ispred svih
Smart Luxury generation
Monte Carlo 52 najnoviji je član obitelji Beneteau. Radi se o predstavniku nove “Smart Luxury” generacije vrhunskih Monte Carlo kruzera. Moderan dizajn i vrhunska tehnologija, Monte Carla 52 donosi sav sjaj i luksuz BENETEAU motorne jahte. Za njezin dizajn zaslužni su svjetski poznati svjetski arhitekti Carlo Nuvolari i Dan Lenard dok je interijer proizvod Andréani Design studija.
Veći i impresivniji, Monte Carlo 52 dug je 16.25 metara i širok 4.6 metara. Nastavlja tradiciju prijašnjeg modela Monte Carla 5 u istoj kategoriji. U unutrašnjosti, Monte Carlo 52 nadmašuje svog prethodnika s dva tuša i tri udobne kabine za opuštanje u velikom stilu i eleganciji.
Najveća prednost Monte Carla 52 je osjećaj prostranosti u dnevnim prostorima – uživajte u toj povlastici. Luksuzni ambijent ima oko 20 četvornih metara površine, a okružen je velikim staklenim prozorima. Uživajte u blizini vanjskog svijeta i zajedno s Vašim gostima. Spojite taj vanjski i unutarnji svijet uz pomoć jednostavnih kliznih vrata te stvorite sofisticirani prostor za opuštanje koji će impresionirati sve goste na brodu.
Ovaj moderni motorni brod sa flybridge-om predstavit će se na festivalu u Cannesu, 10. rujna 2019. Pripremite se za BENETEAU Smart Luxury generaciju jahti s novim Monte Carlo 52.
Za više informacija o novom Monte Carlu slobodno se obratite prodajnom timu Nautika Centar Nava, najvećem i najvažnijem BENETEAU centru na Jadranu.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA