Beneteau na 22. Biograd Boat Showu

I ove godine ponosno predstavljamo Beneteau brand na Biograd Boat Showu.


Pronađite prodajni tim Nautika Centar Nava  na sjevernom ulazu sajma. Evo i popis odličnih Beneteau plovila koje izlažemo u Biogradu od 21. do 25. listopada 2020.:

Antares 6

Antares 6 može udobno ugostiti do 6 ljudi, bilo da preferirate izlete za piknik ili ribolov. Ukoliko želite ubrzati, vanbrodski motor može pružiti  i do 115 KS snage. Destinacija iz snova tako je bliže nego što mislite. S konvertibilnim salonom, kuhinjom i kabinom za odmor imate sve što je potrebno za pravu morsku avanturu. Antares 6 nije samo okretan  u moru, već se i lako transportira te je maksimalno pokretljiv.

Antares 7

Antares 7 drži se one poznate  “veće je bolje”.  Panoramski pogled od 360° i prostranost neke su od najimpresivnijih karakteristika. Vanbrodski motor snage do 175 KS  omogućuje lagan dolazak do svake destinacije. Posebnost ovog modela je i dodatna opcija  krovnog prozora sa kliznim otvorom čime se podiže osjećaj prostranosti na brodu.

Klupa na razvlačenje se pretvara u dodatni ležaj i tako  omogućuje udobno noćenje za četiri osobe. Za još veću razinu komfora , dodajte i opcionalno električno vitlo za  sidro.

Antares 8

Antares 8 će postati Vaš dom na moru za sve vrste plovidbi. Svestrani dizajn palube osigurava dovoljno prostora za četiri osobe i  s 3 opcije layouta prilagođava se svakoj prigodi. U kormilarnicu se ulazi kroz klizna vrata koja ujedno štite životni prostor od vremenskih uvjeta. Za vrijeme višednevnih izgleda, dupla kabina u pramcu i odvojena kupaonica pružaju visoku razinu udobnosti. 

Bilo da preferirate akciju ili odmor, možete se osloniti na vanbrodski motor s do 200 KS. Prednje sunčalište poziva mornare i goste na lješkarenje i opuštanje.

Flyer 8 SPACEdeck

Flyer 8 SPACEdeck dolazi  s Air Step® 2 trupom poznatim po sjajnoj izvedbi. Pozovite do 10 ljudi na Flyer 8 SPACEdeck i uživajte u danu ispunjenom vodenim sportovima, ribolovom te sunčanjem. Vanbrodski motor do 350 KS doseže brzine od 43 čvora. Prilagodite Flyer 8 SPACEdeck svojim potrebama te dodajte postaju za ribolov ili T top kako bi brod ispunio sva Vaša očekivanja.

Dođite u Biograd i razgledajte sve izložene brodove. Informirajte se o posebnim ponudama koje smo pripremili za Vas na Biograd Boat Showu. Naši Beneteau motornjaci su iznimno dobro opremljeni, gledati ih uživo pravi je užitak. Budući da u našoj marini u Splitu raspolažemo s dovoljno odlično opremljenih  Beneteau motornih plovila spremnih za isporuku, Vaš novi brod je bliže nego što mislite. Slobodno se dođite raspitati i o ostalim novostima iz svijeta nautike!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA