ANTARES 8 | Vrhunski obiteljski vikendaš

antares 8 starboard

Brod s klasičnom kormilarnicom koji nikada neće izaći iz mode, Antares 8, predstavljen je u novoj, inovativnijoj i prilagodljivijoj verziji nego ikad prije.

Ovaj sportski brod dolazi u dvije verzije, Cruising i Fishing. Svaka verzija ima svoj individualni karakter, a obje utjelovljuju dobro poznati i voljeni Beneteauov duh vikendaša. Dok Cruising verzija ima elegantan profil i nudi iznimnu udobnost, Fishing verzija se ističe sportskim osjećajem i ispunjava zahtjeve svih ljubitelja ribolova.

Gostoljubiv vikendaš savršen za obiteljske izlete

Novi Antares 8 prima do 9 putnika za uzbudljiva jednodnevna putovanja. Najveća promjena dolazi u obliku vrata na desnoj strani broda. Ova uzbudljiva nova značajka olakšava pristajanje broda i omogućuje vam lakše unošenje još većih ulova na brod.

Antares 8 ima široke platforme u ravnini s palubom koje omogućuju sigurniji ukrcaj. U trenucima kada vam zatreba osvježenje u moru, platforme se također mogu na jednostavan način pretvoriti u platforme za plivanje. S proširenim prolazom po desnoj strani možete lako doći do pramca gdje Vas dočekuje veliko sunčalište. To je savršeno mjesto za opuštanje i hvatanje vitamina D!

Modularni kokpit na krmi je vrlo udoban. Antares 8 ima još jednu značajnu nadogradnju, a to je pomični stol s mogućnošću transformacije u klupu u kokpitu, sklopiva klupa u lijevom boku, mogućnost korištenja prednjeg naslona u kokpitu kao prostrano sunčalište ili za udobno sjedenje i druženje.

Pametni dizajn savršen za krstarenje

Antares 8 OB je pogodan za stanovanje i udoban zahvaljujući svim novim pametnim i praktičnim značajkama. Impresivna stražnja klupa služi i kao spremište te može kliziti prema naprijed čime se stvara više prostora, a podizanje motora postaje lakše. Uz to, na suprotnoj klupi nalazi se kutija za led pa će vam piće i hrana ostati hladnitijekom cijelog vikenda. Još uvijek niste sigurni ima li dovoljno prostora za Vaš kajak, daske za veslanje, možda čak i neke bicikle? Ne brinite, krovni nosač savršeno je mjesto za pohranu sve Vaše opreme neophodne za razonodu.

Udoban život na brodu

Elegancija i praktičnost su riječi koje najbolje opisuju ovaj brod pogodan za obiteljsko krstarenje,a upravo se te dvije značajke vide u cjelokupnom dizajnu.

Glavni salon s atraktivnim dizajnom, vrhunskom opremom i instalacijama te sofisticiranom tapiserijom dostupan je u 2 boje.

Novi Antares 8 također je vrlo svestran. Na primjer, upravljačko mjesto i sjedalo kopilota možete okrenuti da gledaju prema pramcu ili salonu Veliki ostakljeni prozori također ispunjavaju brojne ciljeve. Ne samo da pružaju prekrasan pogled na more i kupaju unutrašnjost prirodnim svjetlom, već i omogućuju dobru prozračnost u Vašem Antaresu.

Funkcionalna kuhinja uključuje hladnjak i ploču za kuhanje, plinsku ili električnu.

Pitate li se postoji li mogućnost da Vaš novi Antares 8 ostane rashlađen čak i tijekom vrućih ljetnih mjeseci? Imate sreće! Ono po čemu se ovaj brod još više ističe među ostalim brodovima ove veličine je opcionalni sustav klimatizacije. Savršeno radi i kada ste privezani i na moru zahvaljujući svojim snažnim litijevim baterijama.

Ne samo da ovaj brod udobno prima do 9 putnika za jednodnevne izlete, već ima i ležajeve za do 5 putnika. Postoje 2 dupla ležaja, jedan u kabini, a drugi u kormilarnici. Prostor ispod salona pametno je dizajniran tako da ima mjesta i za još jedan dodatni ležaj. Kako bi ga učinili ugodnijim za višednevne izlete, dizajneri Antaresa 8 upotpunili su raspored kupaonicom i zahodom.

Sigurna i ugodna vožnja

Novi Antares 8 nudi veliku razinu stabilnosti na vodi i dobro se ponaša u svim uvjetima zahvaljujući zaobljenom trupu . Ergonomski oblikovana kormilarnica uključuje opcionalnu upravljačku ploču od 12 inča. Antares 8 može pokretati motor i do 250 konjskih snaga koji može doseći brzinu do 35 čvorova. Još jedan bonus je povećani kapacitet spremnika goriva koji sada iznosi 340 L.

Antares 8 Fishing, opremljen posebno za ljubitelje ribolova

Zanima li Vas Fishing verzija? Antares 8 savršeno je dizajniran do najsitnijih detalja pa zadovoljava potrebe čak i najzahtjevnijih ribolovaca. Prostrani, otvoreni kokpit iznimno olakšava kretanje brodom. Uz ribarsku stanicu nalazi se stražnja klupa s profesionalnim držačima ribolovnih štapa.. Verzija Fishing, osim spremnika za mamac i živi ulov, ima i tri pretinca za odlaganje opreme ispod potplata kokpita. Štoviše, u jedan od njih čak se može i ugraditi kutija za ribu. Antares 8 također ima držače za štapove ugrađene u bočne daske i na produžetku krova na hardtopu. Na krov možete postaviti i 12-inčni zaslon. To će Vam pomoći u pregledu ribolovnih područja. Nadalje, kako bi se ribarima omogućila bolja vidljivost noću, Antares 8 Fishing ima LED svjetlo sprijeda i reflektorstraga.

Nabavite svoj Antares 8

Antares 8 bit će premijerno predstavljen na međunarodnom sajmu nautike u Southamptonu. Zatim će se brod predstaviti na sajmovima brodova diljem Europe u La Rochelleu, Barceloni, Parizu i Düsseldorfu.

Kako biste osigurali vlastiti Antares 8, možete se obratiti lokalnom prodavaču Nautika Centar Nava slanjem upita na sales@navaboats.com. Naš tim će vam rado pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Beneteau je najveći proizvođač plovila na svijetu, tako da se izbor Nautika Centra Nava kao vodeće nautičke tvrtke u Hrvatskoj pokazao kao logičan potez za prodaju, održavanje, opremanje i promociju motornih plovila. Beneteau motornjaci su inovativni, jednostavni i osmišljeni za nautičare. Navina visoko profesionalna potpora, vrhunska post-prodajna i servisna usluga jamče bezbrižno vlasništvo svakom klijentu.

NAUTIKA CENTAR NAVA

Autorizirani Beneteau dealer

Uvala baluni 8
21 000 Split

Telefon: +385 21 40...

Email: info@navaboat...

ISO 9001

NAUTIKA CENTAR NAVA ltd • Uvala baluni 8 • 21 000 Split • Tel: +385 21 40 77 00 • Fax: +385 21 40 77 01• e-mail: info@navaboats.com • Registered at the Commercial Court of Split, under the No. Tt-13/4743-2 • MBS (registered company number): 060145183 • Board Member: Dario Marijan • Share capital: 5.827.200,00 HRK • OIB: 19782809122 • Activity Code: 51870 • Bank account information: HR6124020061100570048 at ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d., Jadranski trg 3a, 51000 RIJEKA